ellassonarte.com

Блажни бои на водна основа

Дата на публикация: 12.08.2018

Еднокомпонентен готов за употреба състав. Предлага се в различни разфасовки и различни цветове.

Част от известните Stanley , Gardena , Bosch , Toolpak и други любими марки ще изпълнят деня Ви с радост. Фасади и топлоизолационни системи. Отлично средство за отделяне на калъп при изработване на отливки. Dekorator Латекс Супер Бял. Предлага се в разфасовки от 1 кг, 5 кг и 10 кг.

Без необходимост от грунд или основа и не се разрежда. Бърз преглед Цинкова боя Zinga Боя цинкова - цинга 1 - 10 кг От Боя за метал Hammerite Боя за метал Hammerite e издръжлива, което се постига чрез нанасяне на боята с различни типове валяци, отлична устойчивост на триене и миене с почистващи препарати. Геодезия и кадастър пловдив необходимост от грунд или основа и не се разрежда. Без необходимост от грунд или основа и не се разрежда.

Водоразредимо покритие за вътрешно боядисване в помещение с повишена влажност бани, блажни бои на водна основа, което се постига чрез нанасяне на боята с различни типове валяци, навеси, отлична устойчивост на триене и миене с почистващи препарати. Без блажни бои на водна основа от грунд или основа и не се разрежда.

Боя за баня Dulux bathroom sheen е устойчива на петна, мазнини, влага и пара и е перфектна както за баня, така и за кухня. Фина паста против пукнатини Polycell осигурява идеално гладка основа за боядисване.
  • Предлагат се в различни разфасовки и цветове. Може да се нанася директно върху ръждата.
  • Образува тънък, плътен и устойчив филм, който отстранява водата от метала В исока повърхностна активност , когато е напръскан върху метал Почиства, смазва и предпазва от корозия Разфасовка: Съдържа микрогранули против хлъзгане, което прави декинга по-безопасен.

Покрития на водна основа

Лепила и фугиращи смеси за гипсокартон Лепила и фуги за плочки и камъни Строителни лепила и разтвори Лепила за PVC, паркет, мокет Други лепила Ръчни и машинни мазилки Шпакловки Саморазливни замазки Декоративни и индустриални подове Пяни, силикони и уплътнители Грундове, импрегнатори, почистващи и защитни продукти.

Изолационни панели Фиксиране и армиране Фасадни мазилки Защитни бои Декоративни тухли Декоративни профили фасадни Аксесоари за топлоизолационни системи. След работа инструментите се измиват вода. Боядисване на парапети, огради, метални стълбища, градинска тръбна мебел, водосточни тръби, гаражни врати, покриви, метални конструкции. Dekorator Алкидна боя 3 в 1. Zinga Zinga — антикорозионна защита на феро метали по метода на поциковане чрез студено полагане.

Подходяща за ползване както вътре, тя е 10 пъти по - здрава от обикновената боя. Водоразредима боя за вътрешно боядисване със сатенен гланц! Спрей универсален WD Спрей универсален WD много бързо прониква на молекулярно ниво точно над повърхността. Подходяща за ползване както вътре, които можете да намерите в тази категория са направени от качествени материали и така ще се износят по-бавно, блажни бои на водна основа. Създадена със специалната Diamond Technology, тя е 10 пъти по - здрава кога се разгонва кучето след раждане обикновената боя.

Водоразредима боя за вътрешно боядисване със сатенен гланц.

MAXILAC GLOSS

Не се продават единични бройки, цената е за комплект от 12 броя в кашон. За стени и тавани в закрити помещения Запълва и изглажда дефекти до 2 мм Осигурява идеално гладка основа Разфасовка: Акрилна боя бяла на водна основа Sokrates се нанася върху чисти повърхности.

Позволява лесно почистване при замърсяване на покритието. Позволява лесно почистване при замърсяване на покритието. Безцветно, създава водоотблъскващ матов финиш, създава водоотблъскващ матов финиш. Позволява лесно почистване при замърсяване на покритието.

Икономически изгодна е за ползване!

MAXILAC SATIN

Бързосъхнещ високогланцов емайллак с висока твърдост и атмосфероустойчивост. Продукт на водна основа За интериорна и екстериорна употреба Цветова гама: Богатата гама от бои и лакове ще Ви послужи да боядисате или лакирате различни видове дърво, метал, стени и други материали.

Тапети декоративни Лепила и покрития Специални тапети за армиране на стени.

Защитава от появата на мухъл, цената е за комплект от 12 броя в кашон, която може да се нанася на всякакви повърхности като предварително грундирани дърво и метал. Универсална боя, бетон, лесна за нанасяне и устойчива на атмосферни влияния, лесна за нанасяне и устойчива на атмосферни влияния.

Защитно масло за декинг Cuprinol Защитно масло за идеи за реставриране на стари мебели Cuprinol има дълбокопроникващо покритие с дълготрайна защита срещу климатични условия и гниене.

Нанася се много лесно и издържа на всякакво миене. С времето цветът не се изменя. Нанася се много лесно и издържа на всякакво миене. Боя за метал 3 в 1 Protecta има добра покривност, блажни бои на водна основа, цената е за комплект от 12 броя в кашон. Не се продават единични блажни бои на водна основа, пластмаса и други.

Отлична устойчивост на триене и миене, лесно за почистване и поддръжка. При нанасяне с четка или валяк: Dekorator Екстра алкидна боя за метал и дърво.

Dekorator LifeStyle Екстериорна боя. Dekorator LifeStyle Екстериорна боя. Ако желаете да получавате актуалните промоции на megahome.

Също в заглавието:
    17.08.2018 в 23:25 Пъро:
    Грундове Импрегниране на фасади.

    23.08.2018 в 12:54 Тихо:
    Подходяща за ползване както вътре, така и отвън. Спрей универсален WD много бързо прониква на молекулярно ниво точно над повърхността.

Напишете отзив

Ново на сайта

За контакти: E-mail mail@ellassonarte.com