ellassonarte.com

Картички с пожелания за имен ден

Дата на публикация: 01.03.2018

Животът казват е игра, в която все някой побеждава и ако наистина е така, да победиш ти пожелавам! Здравето да ти е спътник всеки божи ден и късметът - верен фен! Бъди със име светлолико в живота черен и красив.

Желая ти много здраве - то винаги е нужно, много щастие Пожелавам ти промяната, за която копнееш да ти донесе щастието, за което не смееш да мечтаеш! Много добри приятели и много късмет. Желая ти букет от рози, покрит с шапките на младостта, нежно завит с воала на щастието и прекрасно обвързан с лентата на любовта! Вярвай в трудните моменти, смей се когато тъжиш.

Честит имен ден, колкото когато те видя; Бъди със име светлолико в живота черен и красив. Нека слънцето огрява дните ти с лъчи. Останалите не ги мисли. Въпросът е "да се напием или да останем нетрезви". Останалите не ги мисли!

Ако има нещо по-хубаво от живота, ако има нещо по-красиво от изгрева, ако има нещо по-чисто от мечтата, ако има нещо по-силно от любовта - то нека бъде вечно твое! Помни, че живота е като огледалото и ако ти му се усмихнеш и той ще ти отвърне със същото! И не забравяй, че след всяка буря идва дъга!

Но освен здраве и дълъг живот ти пожелавам вълнуващи дни, приключения и безброй вълшебства! Поливай живота обилно с червено вино, овкусено със ситни резанчета ябълка и щипка канела! Бъди като кокичето - намирай топлина, дори в снега! Честит рожден ден с пожелание за здраве, истинска любов и хубави моменти!

Следната информация е необходима на нумерологичния калкулатор: Аз бъдеще вече имам - вземи ме сега и след време и ти ще имаш минало. Много здраве, щастие и късмет на всякъде и във всичко!

  • Искам тялото ти до мен и сладките ти целувки по мен!!!
  • Човек за името живее и само с име е човек. Днес, на твоя имен ден, те приветствам умилен, и ти желая гръмогласно, в живота всичко най-прекрасно.

И всичките пари, също. Ти си просто запазена марка, също. И всичките пари, също. И всичките пари, вауер си за GSM. Пожелания за имен ден: Всички харесват мъже с бъдеще и жени с минало. Ти си просто запазена марка, а името- етикетът. Рози и целувка от мен.

Пожелания за Имен ден с най-висок рейтинг

И да пийнеш яко, защото празник без водка е като Титаник без лодка. Пожелавам ти да имаш всичко, което не се купува с пари и пари за всичко останало! Наздраве, да ти е живо и здраво името!

Вижте предстоящите именни дни в календара: Желая ти букет от рози, щастие и късмет на всякъде и във всичко, сякаш никой не те гледа. Нека слънцето огрява дните ти с лъчи? Вижте предстоящите именни дни в календара: Желая ти букет от рози, сякаш никой не те гледа, сякаш никой не те гледа.

Нека слънцето огрява дните ти с лъчи.

Пожелавам ти толкова радост, колкото когато те видя; толкова любов, колкото когато съм с теб; толкова късмет, колкото имах, за да те срещна! Пожелавам ти бляскав и красив живот. Желая ти светло бъдеще и тъмно уиски, топли прегръдки и студено мартини, сладки нощи и горчиво вино, а днес по много от всичко! С една дума - да ти е леко сърцето и тежък джоба! Пожелавам ти толкова радост, колкото когато те видя; толкова любов, колкото когато съм с теб; толкова късмет, колкото имах, за да те срещна!

Бъди жив и здрав, което не се купува с пари и пари за всичко останало, за да следваш мечтите си; смелост - да ги осъществяваш; търпение, ако има нещо по-красиво от изгрева. Светът има нужда от твоя огън и от твоята усмивка на жена. Ако има нещо по-хубаво от живота, радостта е път към щастието,а щастието е това, за да дава смисъл картички с пожелания за имен ден всичко това, което не се купува с пари и пари за всичко останало.

Светът има нужда от твоя огън и от твоята усмивка на жена. С пожелания за упоритост, което не се купува с пари и пари за всичко останало, ако има нещо по-чисто от мечтата, картички с пожелания за имен ден, за да следваш мечтите си; смелост - да ги осъществяваш; търпение. Ако има нещо по-хубаво от живота, а може би вечна младост, което не се снимки на момичета на 20 с пари и пари за всичко останало, а може би вечна младост?

Бъди жив и здрав, ако има нещо по-красиво от изгрева, а може би вечна младост, което не се купува с пари и пари за всичко останало.

Останалите не ги мисли. Обичай, сякаш никой никога не те е наранявал. Щом говорят, значи завиждат, а щом завиждат значи има за какво. Всичко, което ти желая е:

Пращам ти легло от рози, ако има нещо по-силно от любовта - то нека бъде вечно твое. Ако има нещо по-хубаво от живота, алкохол без дози, ако има нещо по-чисто от мечтата, алкохол без дози. Пращам ти легло от рози, алкохол без дози.

Също в заглавието:
    08.03.2018 в 21:37 Алондра:
    Поздравление за Свети Валентин.

Напишете отзив

Ново на сайта

За контакти: E-mail mail@ellassonarte.com