ellassonarte.com

Разследване на самолетни катастрофи специален доклад

Дата на публикация: 28.05.2018

Открийте причината за тази катастрофа и как се отрази на авиационната индустрия. Загиват от общо пътници и членове на екипажа. Към момента епизоди се излъчват по National Geographic от всичките 14 сезона, като през януари г.

Полет , ТАМ, Фокер , Разказите са по действителен случай. Към 15 април г. Един Конкорд се разбива секунди след излитането, а на пистата са открити три мистериозни предмета, които се оказват важни за разследването. Минути преди приземяването самолетът катастрофира.

На 25 януари самолет на турските авиолинии катастрофира по време на кацане на летище Шипол. Пет километра югозападно хпеди кацане на летище Вон Гуам в Агана, той катастрофира.

В някои епизоди са променени сцени за по-голям ефект. В някои епизоди са променени сцени за по-голям ефект. Следователите правят смущаващи открития след самолетна катастрофа на 10 м над джунглите на Индонезия.

Полет 6 на UPS, товарен боинг , 3. National Geographic Channel Russia , 1st Channel.
 • Нападението срещу Пентагона На Самолет се разбива, след като един от пропелерите отказва и много пътници загиват.
 • Когато самолет на Еър Франс е отвлечен от алжирски терористи през та, френските власти нямат друг избор, освен да пратят специален отряд да убие терористите и да освободи пътниците.

Неуправляемият боинг се накланя силно на дясно и се удря в етажна жилищна сграда. Не се предвижда излъчване по други ТВ канали. Прословут терорист стои зад атентата. Пожар в товарния отсек е предполагаемата причина, но слуховете твърдят, че самолетът незаконно е пренасял оръжие. Заради терористична бомбена атака на Канарските острови десетки полети са пренасочени към ов. Опитът да се спасят сирачета от хаоса на военен Виетнам през завършва трагично: Взривът убива един пасажер и ранява други десет.

 • След 2 години ужаса се повтаря този път загиват души заедно с екипажа.
 • Разследващите са затруднени с анализа на катастрофата на товарен корейски полет до Лондон през

Събитията се развиват трагично. Полет Осака - Токио, почти се превръща в катастрофа. Всички души загинали. Самолетът превозва група служители на нефтена компания към работното им място. Всички души загинали. Discovery Channel английски Canal D френски. Събитията се развиват трагично.

Малко след излитането от Дубай алармата сигнализира за пожар на борда. Разследващите се опитват да разберат какво се е случило с полет след рапорта на пилотите, че чуват стрелба от кабината.

В мразовитата нощ на Хелуин през , самолет се разбива в една нива. На 3 януари г.

Втората по големина самолетна катастрофа в САЩ: National Geographic ChannelЯпония. Най-смъртоностната самолетна катастрофа в Канада е трагедията на полет на Ероу Еър. Рутинен полет от Манила до Токио.

Най-смъртоностната самолетна катастрофа в Канада е трагедията на полет на Ероу Еър. Полет на Китайските авиолинии от Тайван каца в Окинава, Япония? Полет на Китайските авиолинии от Тайван каца в Окинава, TV4?

НАБИРАЩИ ПОПУЛЯРНОСТ

Дете в пилотската кабина. От души на борда 50 оцеляват. Самолетът излита от Амстердам с тежък товар на път за Тел Авив. Минути след излитането си от Мадрид, самолетът завива надясно, забива се в земята и избухва в пламъци.

През полет на Американските авиолинии губи левия си двигател в най-смъртоносния авио инцидент в историята на САЩ. Подробният анализ води видове търсачки в интернет до невероятно разкритие. От общо души, 21 загиват. На борда има пътници. Най-смъртоностната самолетна катастрофа в Канада е трагедията на полет на Ероу Еър.

След 2 години ужаса се повтаря този разследване на самолетни катастрофи специален доклад загиват души заедно с екипажа. Най-смъртоностната самолетна катастрофа в Канада е трагедията на полет на Ероу Еър. След 2 години ужаса се повтаря този път загиват души заедно с екипажа.

Останете с нас

Самолет от Цюрих катастрофира, всички на борда загиват, а откритите наркотици в останките от катастрофата подсказват обезпокоително обяснение. В мразовитата нощ на Хелуин през , самолет се разбива в една нива.

Водещи авиоспециалисти се сблъскват с шокиращи теории в разследването на една от най-големите авиационни загадки.

Следователите са озадачени, когато полет на Вариг катастрофира над отдалечена джунгла - с почти км встрани от курса си. Епизодите се основават на официални доклади, записи от пилотските кабини и разкази на свидетели. Епизодите се основават на официални доклади, записи от пилотските кабини и разкази на свидетели.

Също в заглавието:
  03.06.2018 в 02:15 Младения:
  Полет от Саннто Доминго до Германия, Катастрофата на Боинг в океана близо до Санто Доминго е предизвикана от гнездо освирепели насекоми.

  06.06.2018 в 08:44 Звездемира:
  Първоначално сериите са излъчени в Канада по Discovery Channel като Mayday. Разказите са по действителен случай.

Напишете отзив

Ново на сайта

За контакти: E-mail mail@ellassonarte.com