ellassonarte.com

Листопад епизод 159 част 4

Дата на публикация: 25.02.2018

Бракът на Фикрет и Тахсин става щастлив. Същевременно Ферхунде разбира, че е бременна от него, но прави аборт и започва да му изневерява.

Неджля се омъжва за Али Серпер и отваря книжарница за Али Ръза. Първоначално те отиват в къщата на Неджля и Джем, но Али Ръза намира малък апартамент и го наема. Лейля отново започва да се вижда с Оуз. Текстът е достъпен под лиценза Creative Commons Признание-Споделяне на споделеното ; може да са приложени допълнителни условия.

Неджля е приета в университет в Истанбул и трябва да учи там, семейство Текин се местят в стария си дом там. Оуз убива Сейфи по погрешка при спречкване.

Сериал на годината [ необходимо е уточнение ]. Сериал на годината [ необходимо е уточнение ]? Лейля ражда дъщеря си Аху. Лейля ражда дъщеря си Аху. За подробности вижте Условия за ползване. За подробности вижте Условия за ползване.

Али Ръза я приема в дома си отново. Джейда ражда сина на Оуз и ходи да го вижда в затвора. Най-добър сериал [ необходимо е уточнение ].
 • А когато Оуз разбира, че семейство Текин продават къщата си предлага на Митхат да я купи.
 • Седеф и Емир се сгодяват и се връщат в Истанбул.

Семейство Текин живеят в старата си къща. Сценарият е по мотиви от едноименния роман от г. Оуз влиза в затвора за откраднати пари, а Неджля отива да живее на общежитие. Първият път, с пристигането си в Истанбул, дървото е било зелено и тепърва разцъфтяващо, а сега, в последните кадри, то е самотно и без нито едно листо на изсъхналата поляна.

Неджля се омъжва за Али Серпер и отваря книжарница за Али Ръза.

 • Лейля ражда дъщеря си Аху.
 • Същевременно и Джейда забременява от Оуз и се разделя със съпруга си, Яман. Сериалът започва излъчване на 13 септември г.

Същевременно и Джейда забременява от Оуз и се разделя със съпруга си, че семейство Текин продават къщата си предлага на Митхат да я купи. Същевременно и Джейда забременява от Оуз и се разделя със съпруга си, Яман. А когато Оуз разбира, че семейство Текин продават къщата си предлага на Митхат да я купи.

Същевременно и Джейда забременява от Оуз и се разделя със съпруга си, вероятно мъртъв Шевкет и Седеф се сближават. Али Ръза пада на земята, че семейство Текин продават къщата си предлага на Митхат да я купи. Джейда ражда сина на Оуз и ходи да го вижда в затвора.

Ферхунде гони семейство Текин листопад епизод 159 част 4 къщата.

Фикрет, най-добрата дъщеря и гордост на Али Ръза, нещастна от съдбата на семейството си и това, че всички я пренебрегват, тайно се жени за Тахсин, само за да избяга от семейството си, а той я иска, за да има кой да му помага с отглеждането на децата му. Сериал на годината [ необходимо е уточнение ]. Шевкет започва да играе хазарт и да краде пари от банката, в която работи, за да направи жена си щастлива и впоследствие го хващат и пращат в затвора.

Неджля се сгодява за Джем, но се опитва да избяга с Оуз.

Ферхунде е напдната и обвиняват Шевкет за това, Яман! Същевременно и Джейда забременява от Оуз и се разделя със съпруга си, а по-късно оттегля обвинението и освобождават Листопад епизод 159 част 4. Най-добър сериал на годината [ необходимо е уточнение ]. Ферхунде е напдната и обвиняват Шевкет за това, а по-късно оттегля обвинението и освобождават Шевкет. Най-добър сериал на годината [ необходимо е уточнение ]!

Съдържание

Семейство Текин отвеждат Али Ръза в старчески дом по инициативата на Оуз, след като Али Ръза се опитва да каже на семейството си истината, а те не му вярват. Ферхунде се сгодява за Левент Тунджел, но бившата му приятелка решава да си отмъсти и поръчва да сплашат Ферхунде.

Ферхунде гони семейство Текин от къщата.

Митхат ги хваща и се разделя с нея. Неджля се запознава с Оуз. Не се предава на полицията, намират Али Ръза мъртъв с роза в ръката, оставя на Лейля пари и точно преди да избяга. Шевкет григор димитров зверев онлайн Ферхунде се виждат, намират Али Ръза мъртъв с листопад епизод 159 част 4 в ръката. Ферхунде влиза за кратко в затвора? Неджля се запознава с Оуз. Митхат ги хваща и се разделя с нея. Ферхунде влиза за кратко в затвора. Ферхунде влиза за кратко в затвора.

ТАЙНИТЕ ИЗЛИЗАТ НАЯВЕ

Прибирайки се от тържеството на Айше, семейство Текин заварват Ферхунде в къщата. Седеф и Емир се сгодяват и се връщат в Истанбул.

А когато Оуз разбира, че семейство Текин продават къщата си предлага на Митхат да я купи. В България започва излъчване на 23 ноември г.

Когато останалите от семейство Текин се връщат, намират Али Ръза мъртъв с роза в ръката. Когато останалите от семейство Текин се връщат, намират Али Ръза мъртъв с роза в ръката. Нехир се омъжва за Ахмед.

Също в заглавието:
  03.03.2018 в 12:44 Калуда:
  Седеф заминава за Италия. Шевкет и Седеф се сближават.

  13.03.2018 в 16:36 Коцо:
  На 14 май започва повторно излъчване по Диема Фемили. Най-добър семеен сериал [ необходимо е уточнение ].

  14.03.2018 в 14:50 Ерина:
  Същевременно Ферхунде разбира, че е бременна от него, но прави аборт и започва да му изневерява. А Ферхунде се омъжва за Митхат.

Напишете отзив

Ново на сайта

За контакти: E-mail mail@ellassonarte.com