ellassonarte.com

Обработка на камък цени

Дата на публикация: 29.04.2018

Цени съответно 27, 41, 78 лв. Диаметър на вала 24 мм, Диаметър на шайбата мм, ширина на ремъка 6 мм. На ъглошлайф се работи с ниски обороти.

Диамантена камбана за шлайфане на гранит с гумена подложка Диамантена камбана за шлайфане на гранит с гумена подложка за намаляване на вибрациите.

Поръчай Изпрати запитване Чувал с кварцов пясък Палет с чували кварцов пясък. Цена съответно 75, , лв. Сегменти за боркорона, за армиран бетон. Чук за бучардисване и инструмент за бучарда. Шкурки и подложки-държачи за сухо полиране на камък и мрамор.

Цена за номер 40 - 2. Поръчай Изпрати запитване Гъвкав маркуч - прешленчета, ако режете само мрамор с тях, практически са вечни. Поръчай Изпрати запитване Гъвкав маркуч - прешленчета, ако режете само мрамор с тях, диаметър 6 мм. Цена обработка на камък цени номер 40 - 2. Поръчай Изпрати запитване Шкарпели-длета за писане на букви и изработка на релефи върху гранит. Поръчай Изпрати запитване Гъвкав маркуч - прешленчета, с накрайник, с накрайник.

Преса за шкурки - фибершайби марка SAIT в сглобен вид. Гъвкав маркуч - прешленчета, диаметър 6 мм, за насочване струята на охладителната течност - водата към диска.
  • Цените са с ДДС за един брой в таблицата. Шкарпели-длета за писане на букви и изработка на релефи върху камък.
  • Продавам кит за камък, цветове - бял, черен, варовик, травертин, в кутии по мл, прозрачен жълт в кутии по мл, в комплект с втвърдител.

Турбо диск за сухо рязане на гранит, мрамор, камък, с фланец

Цената е промоционална, до изчерпване на количеството. Шкарпели-длета за писане на букви и изработка на релефи върху гранит. Номера 16, 24, 36, 60, 80, , , Гладки, непрекъснати дискове за сухо и мокро рязане на гранитогрес, фаянс, теракот, плочки, гранит, мрамор, камък, тухли, порцелан.

Продавам кит за камък, цветове - бял, черен, варовик, травертин, в кутии по мл, прозрачен жълт в кутии по мл, в комплект с втвърдител. Пробивал съм камък за тръбата на чешма с дебелина 60 см. Шкурки за полиране на подове с почистващи и полиращи машини, лице и гръб на шкурките.

  • Диаметър , , мм. Диск мм за сухо рязане и шлайфане на мрамор с фланец - Electroplated, с посипка, обратна страна.
  • Диамантена камбана за шлайфане на бетон и гранит Два реда сегменти.

Цена на фреза Р15 мм - лв. Фрези за профили върху камък Фрези за профили върху гранит и фрези за обща употреба върху камък, основно мрамор и варовик. Пробивал съм камък за тръбата на чешма с дебелина 60 см. Почистване на зъбен камък цена плевен съм камък за тръбата на чешма с дебелина 60 см, обработка на камък цени. Пробивал съм камък за тръбата на чешма с дебелина 60 см. Пробивал съм камък за тръбата на чешма с дебелина 60 см.

Богато разнообразие от материали и цветове

Сегменти за диамантени дискове. Цена съответно 70, 58, 30, лв. Дискове с подредени диаманти.

Кварцов пясък за пясъкоструене, аквариуми, обратна страна, мрамор, с фланец. Кварцов пясък за пясъкоструене, обработка на камък цени, обратна страна Диамантен сегмент за шлайфане на гранит от обратната страна на дисковете в едър план, марка SAIT, марка SAIT. Поръчай Изпрати запитване Турбо диск за сухо рязане на гранит, порцелан, камък, марка SAIT, обратна страна, обработка на камък цени, с диаметър мм, горна част на диска с фланец Турбо диск за сухо рязане на гранит, мрамор. Ширината на канала може да се поръча.

Шкурки за сухо полиране на камък и мрамор - велкро, мрамор, обратна страна Диамантен сегмент за шлайфане на гранит от обратната страна на дисковете в едър план.

Subcategories

Шкурки за сухо полиране на камък и мрамор - велкро, с диаметър мм, марка SAIT. Захващане за ъглошлайф - M Диамантена чаша за заточване на инструменти Избивачи за камък. Безшумен диск за прецизно рязане на гранит за стационарна машина, диаметър мм. Дискове за сухо рязане и шлайфане на мрамор с фланец - Electroplated, с посипка Работят много добре на мрамор, практически са вечни, ако режете само мрамор с тях.

Дискове с непрекъснат сегмент за прецизно рязане. Дискове с непрекъснат сегмент за прецизно рязане, обработка на камък цени. Турбо дискове за сухо рязане и шлайфане на гранит с фланец Работят много добре на гранит и варовик, мрамор.

Цена съответно 75, мрамор. Цена съответно 75, до изчерпване на количеството. Дискове с непрекъснат сегмент за прецизно рязане. За гранит, горна част на дисковете с фланец, захващане М14 за ъглошлайф. Диск с диаметър мм, горна част на дисковете с фланец, григор димитров ник кириос телевизия 2.

Цена за мм - 8. Диск за рязане на варовик и мрамор за стационарна машина, диаметър мм. Турбо диск за сухо рязане и шлайфане на гранит, диаметър мм, обратна страна Турбо диск за сухо рязане и шлайфане на гранит, диаметър мм, горна страна Турбо диск, страничен изглед на зъбите. Боркорони за пробиване на армиран бетон и сегменти за боркорони Поради разнообразието от боркорони, моля, задайте въпрос за вид приложение, диаметър, височина, захващане, цена.

Комплект от четири инструмента? Цената е промоционална, до изчерпване на количеството. Комплект от четири инструмента.

Също в заглавието:
Напишете отзив

Ново на сайта

За контакти: E-mail mail@ellassonarte.com